ECONOMIC - 1.400€
COMPLET - 2.400€
ULTIMATE DESIGN
Prezentarea ideala care incude si designul exterior al casei, simulare video a conceptului propus, plus o revizie suplimentara.
servicii de proiectare premium
alte servicii de proiectare si design
spatii comerciale si horeca
Spatii verzi pentru complexe comerciale, unitati de cazare, clinici, restaurante, puburi, etc.
spatii publice
Parcuri, gradini publice, locuri dejoaca, terenuri se sport si odihna, piatete urbane, streetscape
terase & penthouse
Terase inchise si deschise orice dimensiune
arhitectura si interior
Proiectare de interior rezidentiala si HORECA, simulari 3D arhitectura orice tip
Nu sti ce sa faci mai departe? Te asteptam sa ne contactezi pentru a face primii pasi in realizarea proiectului tau!
☎ (072) 545 4431
✉ contact@tomasandrei.com
-
Pentru inceput trebuie sa te pregatesti cu poze sau clip video cu spatiul in tema, plan (cadastral sau de situatie) sau o schita cu dimensiunile generale ale spatiului si cateva cuvinte din care sa ne dam seama ce elemente dorim sau nu sa includem in proiect, stilul dorit, conditii speciale de care trebuie sa tinem cont, cum doresti sa utilizezi spatiul, etc. Trimite aceste informatii pe mail sau WhatsApp si vei primi o oferta personalizata pentru proiectul tau in cel mai scurt timp.
-
Imediat ce toate informatiile relevante au fost transmise, echipa de proiectare se apuca de lucru. Acest proces dureaza in medie cam 10 zile per faza de proiect. Timpul de lucru destinat unei faze de proiectare este influentat de marimea si complexitatea proiectului dar si de perioada contractata unde de regula sezonul cel mai agolerat este primavara si toamna.
-
Toate proiectele la care lucram sunt unice si nu aplicam sabloane. Costurile de implementare pot varia foarte mult in functie de multi factori. Marimea plantelor la achizitie poate influenta foarte mult pretul acestora, la fel si calitatea materialelor si a dotarilor propuse. De regula e bine sa avem in vedere pentru a amenajare de mici dimensiuni si complexitate redusa un cost de implementare minim de 15.000 euro. In medie, amenajarile de gradini complete, au un cost orientativ de 50.000 euro, dar acesta se poate tripla pentru proiecte mari si foarte complexe. Un deviz estimativ detaliat vom avea in faza finala a proiectului dupa ce am stabilit exact ce materiale si dotari avem, suprafete si cantitati de lucrari.
-
Proiectul nostru finalizat ne aduce mult mai aproape de a ne vedea visul implinit. Avem acum tot ce ne trebuie ca sa construim acest vis. Avem simulari fotorealiste si deci stim exact totul cum trebuie sa arate, avem planuri tehnice 2D gata pentru implementare si avem liste de cantitati de lucrari si materiale pentru a putea incepe achizitile. In baza acestui proiect vei putea cere oferte unui contractor. Poti face tu selectia sau poti alege sa lucrezi cu un constructor recomandat de noi in urma experientelor similare si a profesionalismului ridicat.
inainte de amenajare
Exemplu curte fata la vizita in teren
simulare fotorealista
Imagine de prezentare tip simulare 3D cu conceptul de amenajare
proiectul implementat
Imagine cu proiectul implementat
De ce sa investeti in proiectul unei gradini realizate de un arhitect peisagist?
Iti imbunatateste semnificativ calitatea vietii familiei tale avand un impact puternic atat vizual cat si functional, deservind nevoia de relaxare, odihna, joc si socializare in aer liber. O gradina deosebita este o investitie care iti creste considerabil valoarea proprietatii.
Suna acum!
☎ (072) 545 4431
1600 Arbori, clasificare, caracteristici speciale, utilizare
www.vdberk.ro
Arbusti cu flori, perioada inflorire, expunere
www.jacksonandperkins.com
Ierburi decorative si utilizarea lor in peisagistica
www.monrovia.com
Garduri vii, pereti verzi, paravane vizuale si anti-vant
www.best4hedging.co.uk
Plante si flori perene pentru gradina ta
www.gardendesign.com
Stiluri si tendinte in amenajarea gradinilor
www.bhg.com.au & www.gardendesign.com
HARTA ZONE DE VEGETATIE - REZISTENTA PLANTELOR LA FRIG SI INGHET
Plantele folosite in amenajari exterioare, pe teritoriul Romaniei, (exceptand zonele montane), trebuie sa aiba o rezistenta la frig/inghet corespondenta zonelor 6-7 (Winter Hardiness Zones)
In contextul incalzirii globale, se observa ca zonele ilustrate mai sus au o tendita de schimbare (+1), permitand astfel folosirea de specii destinate zonelor mai calde. Exemplu: pentru zona 6 se pot folosi si plante din zona 7, etc. In aceste cazuri, se vor urmarii minimele de temperatura prognozate si se vor lua masuri de protectie la inghet.